Ο δικτυακός τόπος της ΒΚΠ έχει αλλάξει. Μεταφερθείτε στη νέα διευθυνσή μας http://library.upatras.gr.
 • English
 • Κάρτα Χρήστη

  Εκδώστε την κάρτα χρήστη για να μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες της ΒΚΠ. Η κάρτα εκδίδεται δωρέαν για τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά μπορεί να εκδοθεί και για εξωτερικούς χρήστες.

  Η Kάρτα Χρήστη είναι αυστηρά προσωπική και εκδίδεται από τη ΒΚΠ μετά από σχετική αίτηση του χρήστη. Επανέκδοση κάρτας για πρώτη φορά, αφού έχει δηλωθεί στη βιβλιοθήκη η απώλειά της, πραγματοποιείται απλά με την επίδειξη του πάσου του φοιτητή ή της αστυνομικής ταυτότητας του εξωτερικού χρήστη. Η επανέκδοση κάρτας για δεύτερη φορά επιβαρύνεται με το ποσόν των 5 Ευρώ. Η επανέκδοση κάρτας για τρίτη φορά επιφέρει εξάμηνη ποινή διακοπής χρήσης των υπηρεσιών της ΒΚΠ.

  Προκειμένου οι φοιτητές να πάρουν πτυχίο ή να διαγραφούν από το τμήμα τους, υποχρεούνται να παραδώσουν στη ΒΚΠ την κάρτα τους και να πάρουν βεβαίωση ότι δε χρωστούν βιβλία ή πρόστιμα. Σε αντίθετη περίπτωση, για να πάρουν την παραπάνω βεβαίωση, πρέπει να επιστρέψουν όσα βιβλία έχουν δανειστεί ή να τα αντικαταστήσουν (εάν τα έχουν χάσει) και να πληρώσουν τα πρόστιμα που χρωστούν.

  Για την έκδοση κάρτας χρήστη οι εξωτερικοί χρήστες καταβάλλουν εφάπαξ το ποσό των 30 Ευρώ.

  Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

  Share on FacebookShare on TwitterPin it on PinterestShare on LinkedIn+1Share on TumblrShare via email